søndag 9. oktober 2011

Høstens lesestoff

Nytt nummer av både Vinforum og Appetitt er i salg nå. To blader som gir deg matlyst og drikkeglede. Jeg har artikler i begge og anbefaler selvsagt at du stormer bort på din nærmeste bladhandel og rasker med deg disse bladene. Kjøp gjerne flere og gi bort til venner.

Vinforum byr som vanlig på en rekke saker fra vinens verden. Jeg har skrevet om fjorårets rundreise i Ontario. Her traff jeg på mange spennende produsenter og viner, og historien ble faktisk så lang at den måtte deles i to. Del 1 kan altså leses i denne utgaven. Abonnement kan bestilles her.

I Appetitt kan du lese om alle høstens delikatesser. Fra min penn kommer det inspirasjon fra den italienske regionen Lombardia. Jeg har vært hos ris-fabrikken Tarantola Riseria og lært om risottorisens hemmeligheter. Videre har jeg besøkt osteprodusenten Carozzi som lager veldig god tallegio og gorgonzola i den lille alpedalen Valsassina. Jeg har også testet mesteparten av vinene som tilbys i Norge fra Lombardia.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar