torsdag 3. februar 2011

En typisk italiensk vin?

Kan noen fortelle meg hva en "typisk italiensk vin" er? Kan egentlig ikke komme på noe annet vinland som lager viner i med et så bredt spenn som Italia. Bildet er forøvrig tatt i Venezia, og en typisk Veneto-vin finnes egentlig ikke det heller. Det varierer jo fra de letteste, lette Bardolinoer til de tungeste, tunge Amaroner.

Jeg ville ha funnet det ut hvis jeg gikk inn i butikken, selvfølgelig. Det kunne jeg jo ha gjort, men jeg var altfor opptatt med å tøffe sakte framover i den uendelige køen av turister, holde godt på veske og verdisaker og se opp for alle de ekle duene. Nu vel, morsomt var det likevel.

1 kommentar:

  1. he-he, typisk italiensk ja - den var vrien...

    I og med at butikken lå i turisttråkket i Venezia kan en vel anta at den har fått stå varmt og godt, er nogle overprisa og på grensen til skvip?

    SvarSlett