søndag 26. september 2010

Canada - Del 1

Jada, jeg har vært sløv. Jeg vet det. Det hoper seg opp saker og ting når man er ute og reiser, og bloggoppdatering har ikke vært prioritert. Men nå blir det andre boller. Min reise til Canada var svært vellykket. Planen var å blogge litt underveis, men strømadapter for amerikanske tilstander lot seg ikke oppdrive før jeg ankom Toronto mot slutten av reisen. En detaljert rapport kommer ikke her på bloggen med det første. Artikkelen fra Canada skal publiseres et annet sted først, og jeg ønsker ikke røpe noe særlig her før den har blitt trykket. Men en ørliten smakebit fra reisen blir det likevel, i form av noen bilder.
Leiebil fra Avis, GPS og stødig sjåfør. Gikk veldig bra på små og store veier.

Inniskillin. Magnumflaske signert av grunnlegger Karl Kaiser.

Det var travelt på vingårdene. Harvest time!

Vidal-druer. Mye brukt i Ice Wine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar