søndag 23. august 2009

En ekte vinkorktavle

Når man elsker vin er det ikke uvanlig at man samler på korker. Jeg har samlet en god stund, og haugen vokser seg stadig større og større. Egentlig har jeg planer om å ha alle korkene i en stor trestamp slik at jeg kan bade i de. Omtrent slik som disse ballene barna kan bade i på lekerommet på Ikea. Men i dag fikk jeg en annen ide. Jeg vil lage en korktavle. En ordentlig vinkorktavle. Det gikk ikke lenge fra tanken var tenkt til jeg var i gang.


Du trenger: 1 stk hobbyplate/sponplate i passe størrelse, trelim, 309 korker, 2 opphengskroker. Fremgangsmåte: Lim smøres utover platen, og korkene limes på i rekker. Legges i press til det er tørt, et par timer. Henges opp på ønsket sted. Enkelt og greit. Jeg har nå ekte vinkorktavle på kontordøra, der hver kork representerer et lykksalig glass med verdens mest vidunderlige drikk.

2 kommentarer:

  1. Det var en utrolig morsom og fin idé! Og veldig personlig siden det er du som har samlet alle korkene :)

    SvarSlett
  2. Takk for det, Maria. Har mange gode minner med flere av korkene der...:-)

    SvarSlett