mandag 2. februar 2009

Spennende i 100 år

Etter lunsj i går tok konferansen seg opp betraktelig. Først to kulinariske verksted, hvorav den første var veldig bra. Creme catalane med karamellisert artisjokk. Enkelt og originalt. Etterpå var det klart for smaking av 100 år med VDN. Vi begynte med muscat i 2008, så kom 1993, før vi gikk tilbake til 2003 og Banyuls. Deretter beveget vi oss tilbake i tiden med 1989, 1974, 1969, 1959, 1945, 1932 og 1925 før vi avsluttet med 1910. Mer utførlig om denne smakingen vil bli publisert et annet sted regner jeg med. Det var ihvertfall svært spennende. 1945 var min favoritt, med 1910 rett bak.
Senere var det middag i den gedigne og gamle borgen Palais des Rois de Majorque. God mat, godt selskap, flotte omgivelser. Kan knapt bli stort bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar